Tiden går fort när man har roligt!

Oj vad dagarna bara har passerat i jättefart! Har inte hunnit med att uppdatera er här på bloggen, så först nu ska ni få äran att se vad vi har haft för oss de senaste dagarna:

Fredag - Lunch hemma hos Marita & Björn, där Liv äntligen fick träffat sin gammelfarmor Elsa och gammelfarfar Arne igen!
Senare på kvällen var vi hela familjen hembjudna till Ida, Mikael och Ville på middag, tillsammans med deras mammagrupp, plus pappor! Supertrevlig kväll med underbar mat och underbart prat!

















På lördag morgon vaknade vi något trötta, efter en toppenfredag! Men det var bara upp och städa lyan, då vi på kvällen skulle ha lite förfest innan julbordet med Ludvigs jobb, nere på kurorten. Detta var också kvällen vi skulle lämna bort Liv för första gången över natten. Fy vad nervös jag var och var inte långt från gråten när de kom och hämtade henne och hennes välpackade skötväska. Men. Det gick jättebra! Glad som en solstråle och på sitt bästa humör hade hon charmat dom alla där ute i Veddige! Hade också sovit hela natten och inte alls varit så nervig och orolig som hennes käre mor varit här hemma. Känns så skönt att ha lämnat för första gången och att det gick så himla bra. Man vet ju aldrig förrän man har provat. Och mormor och morfar ser nog redan fram emot nästa gång. Utan tvekan!
Julbordet på Kusthotellet, Kurorten var över förväntan! Maten smakade fantastiskt och med både live-band, härliga människor och finfin miljö kunde kvällen inte bli annat än lyckad!
Men efter alla dessa fullspäckade dagar, så ska det faktiskt bli riktigt skönt och härligt med en helt vanlig måndag igen...









Kommentarer
Postat av: Emelie ånhed

Tack för den bilden....kunde du inte hittat någon bättre ;)

2011-12-11 @ 19:19:33
Postat av: Emelie

Den är ju superhärlig! Spontan! Och du är alldeles jättefin!!

2011-12-11 @ 19:55:19
URL: http://livochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0