Att somna på mammas mage...

...det var längesen Liv gjorde. Ikväll inträffade det. För bara några minuter sen. Helt underbart. Funderade länge länge på om jag skulle ligga kvar i sängen och somna med henne, men jag har alldeles för mycket att pilla med ikväll. Men obeskrivliga är dom. De där stunderna...
Hoppsan så har det gått några dagar sedan sist. Ska skippa snacket och istället bjuda på ett bildspel:















Bebbar på Breared!

Igår fick vi äran att hänga med Josefin och Noah nere på Breared. Vi hade en toppendag med våra små knoddar. Gick uppfriskande promenad i vintervädret, åt charkdelikatesser och fikade gott. Precis sådär härligt som livet ska vara!









En onsdag kan se ut såhär...

När en mormor kommer på besök blir allt mycket roligare. Skratten blir högre. Sagoböckerna mer spännande. Leksakerna blir roligare att leka med och maten smakar godare! När sen resten av familjen kommer - Morfar, Morbror och Lisa - Ja då blir det ännu mera kul!









Göingegården...

...där bor Oskar med familj. Och det var just där vi hade efterlängtad mammaträff tidigare idag. Så himla trevligt att träffas igen. Varit ett långt uppehåll nu, som vi snabbt ska ta till att ändra på!
Bjöds på underbar mat som vanligt, då Helena är helt fantastisk i köket! En promenad på detta med, så vart dagen fulländad!














Vi drar till...

...Malmö. Vilken fantastisk stad. Helgen nere i Skåne blev en sensation. Liv älskade att bo på hotell och sov nog till och med bättre där än hemma! Även bilfärd och restaurangbesök föll henne i smaken. Tusan vad skön hon är den där ungen!
Mycket mysigt att få träffa Karin, Johan, Hugo och Selma igen. Tur att de inte bor så långt bort längre. Los Angeles, som var deras hemstad för inte så längesedan, var en något längre transportsträcka att ta sig.
Malmö visade sig från en något sämre vädersida denna helg. Regn och snö blev vår bäste vän, både lördag och söndag. Men vi klädde oss varmt och trotsade det blöta! Västra hamnen och Lilla Torg är fortfarande några utav favoritställena, men för varje gång man är i Malmö ser man något nytt. Kan inte annat än längta till nästa besök. Och för att citera en naken karl våra män träffade på Malmös kallbadhus -  Liv "osse". Liv "också".























Fredagsfart!

Ojoj vad vi har fixat och grejat idag! Jag och Rebecca har både hunnit kila på stan, gått långpromenad, lagat lunch, samt givit Karlsson i Veddige ett besök! Fick inhandlat en del bra grejer, bland annat en ny tvättkorg, som jag faktiskt tror att vi planerat att köpa i tre år nu. På tiden så att säga!
Även kvällen har fått sina sysslor. Imorgon beger vi oss iväg ner till Malmö. Vi ska fira Selma och Björn som fyllt år och firar detta med en härlig helg söderut! Alltså ska Livan få sova på hotell för första gången. Så spännande! I och med att Ludvigs syster Karin och hennes familj bor nere i Västra Hamnen, så har vi bokat ett hotell som ska ligga precis i krokarna. Hotellet vi ska bo på är detta.
Aldrig fel med lite minisemester!
För tillfället är det paus i packandet och väntar just i denna stund på våra burgare från Big Boys. En sensation av smaker! Ett måste att prova om ni inte gjort det än.
Trevlig helg på er!




Ett mirakel...

...ja så känns det verkligen varje gång. Varje gång en ny bebis kommer til världen.
Precis vad som hände igår kväll. 19 januari. En dag före utsatt tid.
Henrik och Linda fick till slut träffa sin efterlängtade lillkille!
Välkommen du lille pojk. Vi har väntat på dig...


God morgon!

Alldeles nyss tittade min mamma förbi, med härliga semlor i bagaget! Farligt gott, men vad gör väl det nu när vi har börjat träna. Måste ju ha något att bränna bort också...
Nu lämnar vi snart Varberg. Ikea står på agendan idag! Phu...




Mätta, glada och rosa beger vi oss iväg...

Onsdag

Morgonen startades med en frisk promenad med alla mammor och bebisar! Så kul att få träffa alla igen. Det blev ju ingen mammaträff i lördags. Livan vart ju sjuk, så för vår del fick vi hoppa över. Sen så hade även lille Oskar fått feber och blivit sjuk under lördagen, så hela träffen blev till slut inställd. Vi inbillar oss alla att det var en mening med att alltihopa inte blev av och ser nu fram emot ett nytt datum inom en snar framtid!




Til lunch blev det Scones!

Kvällen är fortfarande oviss. Ludvig ska till sedvanliga Kallis och jag och Livan har en egenkväll att fylla upp med något kul! Den som lever får se...

Happy feet!

Japp japp, då har Liv äntligen lyckats få in de små fossingarna i munnen!
Som hon har kämpat!
Litet steg för mänskligheten. STORT steg för Livet!
Och jag som trodde Ville var vigast i stan...



Äntligen!

Yes! Nu är de hemma igen! Efter två veckor i Thailand, befinner de sig äntligen hemma på svensk mark igen. Som vi har längtat. Och väntat. Härligt för dom. Mindre härligt för oss här hemma i kylan...
Denna underbara ankomst firades med puss- och kramkalas hela söndag och hela måndag!


Gosgos!


Finfin frukost, efter en spontan, men mysig övernattning!

De fina nyförvärven från mormor och morfar!

Första jobbveckan!

Då var vi igång igen. Varje tisdag och en fredag och lördag i månaden kommer jag knega en tid framöver. Tisdagar som företagsmassör och lördagar på mitt kära Kurortsstaden. Kan kanske kännas tidigt att börja jobba redan, men det har gått riktigt bra ändå. På tisdagarna har farmor och farfar hand om det lilla Livet och på lördagarna är pappa hemma! För mig blir det avkoppling och nästintill terapi att få komma ut och jobba igen. Skippa bebispratet för en stund och risken att bli nerkissad för andra gången i rad på en dag. Bara att få äta sin lunch i lugn och ro kommer att bli rena lyxen! Viktigt tror jag, att få komma ut och andas lite vuxenluft emellanåt!
Liv har lyckats, åter igen, åka på en förkylning. Denna gång med hosta på köpet. Ikväll är vi bara hemma och myser och kurerar oss. Hoppas på att vi är friska och pigga till imorgon, då vi ska träffa mammagänget igen!
Trevlig helg på er!


Ett bad gör en bebis glad!


Den största av dagar...

Idag är Dagen då min finaste vän Ida gifter sig med sin Mikael! En dag i kärlekens tecken. En dag att minnas. För alltid.
Som extra extra på det hela, sker hela akten på plats nere på Surin Beach, i Thailand. Helt fantastiskt! Jag önskar er båda en alldeles underbar dag! All lycka till er från oss...






En liten present...

...som snällaste farmor hade lämnat hos oss idag. Inuti fanns de sötaste kläderna jag skådat! Lilla rulltan, de kommer klä dig så bra! Blir den perfekta fest-outfiten till på lördag, då vi ska på lite festligheter hemma hos familjen Göök/Nilsson!




Denna härliga dag har vi även fått gått en härlig långpromenad och när vi kom hem igen, kom Rebekka och Lukas förbi med gottig fika!


Observera också att Liv fått en riktig "tonårsfinne" under ögat. Märkligt, då hon inte fått choklad på flera dagar ju...


Skrivkramp? Nej, bara brist på tid...

Detta har vi haft för oss, bland mycket annat, de senaste dagarna...

image description
Spenderat fina dagar med vår lilla älsklingsfamilj!
image description
image description
image description
image description
image description
Härlig vinkväll hemma hos Hanna, som trevligt även där, avslutades på Oskars!
image description
image description
Lillebror och Lisa har hälsat på! Nu saknar vi vår mor och far som är i Thailand!...
image description
...Livan med!

En tand på väg!

Jajjemen, ni hörde rätt! En liten bisse i den vänstra, nedre tandregionen är på väg upp! Fick detta bekräftat på vårt BVC-besök i tisdags. Lilla ungen har konstant kliat i munnen och tuggat och haft sig, så väldigt skönt att fått det svart på vitt äntligen! Men med en tand kommer även lite gnäll. Ibland mycket. Ibland ännu mer. Som pricken över I:et har hon även, efter sin andra spruta i tisdags, haft feber i två dagar, samt åkt på en mindre förkylning igen. Goda ting är tre? Bisse, feber och förkylning. Resultatet av detta har varit tre relativt sömnlösa nätter! Adjöss sova hela nätter och hallå rödsprängda ögon! Men det är väl detta som kallas småbarnsåren. Och dom har bara börjat...


En febrig bebbe, som farmor passade igår. Jag själv var nere på jobbet på möte. Nästa vecka börjar jag jobba igen. Kommer bli super!

Vi trotsade tandbesvären igår kväll, då vi var bjudna till farmor och farfar på Biff a ´la Rydberg. Fantastiskt gott!

" Där sitter tanden ja "...

Ikväll kommer Patrik, Rebecca och Lucas hit. God mat och dryck står på tapeten! Och visst ja, fredag idag fast det känns som lördag...
Glad fredag på er!

Back on track!

Nu är vi tilbaka igen. Har haft julledigt från bloggen ett tag, men nu är det så dags att låta tangenterna få jobba igen! Har haft en underbar jul, sköna mellandagar med en Ludvig som varit ledig, samt ett riktigt festligt nyår. Dock en aning stressig julafton, med hela tre stopp på vägen. Nästa år har vi lovat oss själva att det blir lugnare och på ett och samma ställe. Men vad vet man innan man har provat! Liv gillade det mesta med julen. Klänningen, julmusiken och inte allra minst Tomten! Hon log och tittade spänt på den rödklädda figuren och vi kan bara vänta med spänning på hur det kommer bli nästa år, då hon kommer vara med och förstå på ett helt annat sätt. Att få fira högtider som jul och nyår, som egen familj och med egna traditioner för första gången, var väldigt speciellt och helt obeskrivligt fantastiskt. Att få vara tre istället för två är sann lycka!
Nu är det ett nytt år, med nya dagar och nya händelser. Nya minnen som ska skapas. Nya drömmar som ska uppfyllas.
Så börja drömma redan nu. Det har jag gjort...


Julaftons morgon



Julfrukost och jullunch i Apelviken.





Tomteträff hemma i Veddige!





Julmiddag hemma hos min moster Lotta.


Juldagen firades i Borås hos Ludvigs mormor och morfar!

Hugo & Selma hade anordnat en julshow för oss alla!


Farmor och Liv matchade!

Mellandagarna firades med fint väder och häng med vänner.




Nyårsafton med Henrik, Linda och lilla kulan! 20:e Januari är det dags för den lille att titta fram.
Om inte innan!




Favvojulklappen!
" Vänta tills jag når ända ner! "


RSS 2.0