Flytt till något nytt!

Nu är vi i full gång! Vid lunchtid fick vi nycklarna, så nu är Ludde och grejar för fullt inne i stan med möbler och jag och Livan är ute på landet och packar som galningar! Tyvärr vaknade den lilla solstrålen som ett mindre åskmoln idag, så det är först nu hon har kommit till ro och somnat..gnytt och gnatat mest hela dagen..tror hon känner på sig att nåt nytt är på gång! De är inte dumma dom där små! Snart ska även vi in till stan och få se på det framtida boendet, var så längesen jag var där nu, så minns knappt hur den såg ut...spännande!
Fortsättning följer!.....



Envisa lilla bebis! Äntligen!


Ett nytt liv!

Fick beskedet precis att fina Karolina och Fredrik blev föräldrar igår kväll - till en liten underbar pojke! Grattis till er alla tre och hoppas ni njuter av det finaste och vackraste man kan vara med om!
 Åhh vad vi längtar efter att få träffa lillprinsen!
Detta hätliga har firats med en långpromenad ( den sista på länge ute på landet) och härligt altanhäng i höstsolen!
Nu inväntar jag bebis att vakna, samt pappa Ludvig att komma hem - ikväll blir det Ikea. Lillan ska vara hemma hos morfar och mysa! Ojojoj nu drar det ihop sig, imorgon får vi nycklarna till nya lyan - som vi har väntat!




Det blev en dag i solen!


En dag med mormor!

Oj då, idag råkade vi hamna på Kungsmässan igen!  Dock var det kära mor/mormor som hade shoppingabstinens idag. Jag och Livet agerade smakråd! Lillan som sist vi var på Kungis sov mesta delen av tiden, gjorde en favorit i repris,  så jag och mammsen kunde strosa runt i godan ro.
Efter ett gott kvällsbad, sover nu bebben igen..och snart hennes mamma med! Kommer bli fullt upp några dagar framöver nu, i och med flytt på fredag, så sömnen behövs..hoppas den lilla instämmer...




Gott att sträcka på sig!


Myspys med mormor!

Och detta kalasfina från P&P fick vi av snälla mormor!

Trött blir man framåt kvällen...


Gammalt, men nytt!

Yes! Vi vann budgivningen! Fick ropat hem detta fina bord och stol på auktionen i söndags! Ett snyggt tyg på detta och eventuellt en ommålning - perfekt till hallen!


Hur gammalt tro? Hör gärna av er någon som vet!


Helgen i bilder!


Liv på sitt gosiga fårskinn hon fått av farmor & farfar!

Torghandel.


Grappa!

Rebecca med en nybadad Lucas!

Snälla Lucas lånar ut sin babysitter!

Fina Hanna


Framåt småtimmarna trillade även papporna in...


Avslutar helgen med en långpromenad i höstvädret!


Underbara helg!

Vi kan nog alla hålla med om att Lördagen är en sådan där dag, då allt är så där alldeles extra mysigt! Frukosten smakar mycket godare, luften känns friskare..till och med städningen blir roligare! Idag har varit en alldeles underbar dag! Härlig frulle hemma hos Luddes föräldrar. Sedan fortsättning ner på torget och stan, för att avslutas med ett härligt glas på Grappa...åh herregud ljuva livet börjar komma tillbaks igen, efter 40 (dock smärtfria och alldeles underbara) gravidveckor!
Lördagen är dock inte slut ännu...sitter nu hos fina Rebecka och Lukas, även Hanna tittade förbi precis. Vi har tjejkväll här ikväll..inga karlar - bara vi, bebbar och härligt rödvin! Underbara livet, underbara helg! 

(Bilder får ni ta del av imorgon!)


Kungsmässan - All day long!

Åhhh vilken heldag på Kungis vi har haft idag! Med alla tre småttingar, som dessutom skötte sig exemplariskt! Gud sicka goingar vi har, detta får vi göra om snart igen! Till och med lunch och kaffe fick vi i oss idag - inget man blir bortskämd med!
 Fick äntligen inhandlat en gosig fleecejacka till Liv, som jag har letat! Även unnade jag mig själv lite nya plagg att förgylla hösten med! Zara visade sig från sin bästa sida idag - Så mycket fint!
Nu är vi hemma igen och inväntar nu pappa, som snart är hemma för att fira helg med oss! Ikväll blir det god mat och dryck hemma hos mina föräldrar. Om en vecka flyttar vi, kommer bli tomt... 
Glad fredag på er! 




Så här mycket tycker vi om Kungsmässan!!




Sax, fön och bebisstön!

Nicole och Mios hem hade idag förvandlats till en frisersalong! Jag och Ida fick våra hjässor fixade, jag med både färg och klipp! Och så fina vi blev! Tack finaste Nicole för ett riktigt bra jobb! De tre småttingarna skötte sig utmärkt och hade lajbans dom med! Livet sov mest och Ville och Mio smila runt och hann även äta lite av varandras kexrester..levande dammsugare javisst!
Efter klippoteket, bar det iväg att kika på våra nya stolar vi ska inhandla till vårt matbord. Börjar dra ihop sig till flytt nu, (1 oktober), och mycket skall inhandlas och fixas med! Sååå kul att äntligen få vår nya lya och att få börja bygga om ett hem på nytt! Sen åkte vi hem till farmor och farfar där det bjöds på grillat och en timmas bebisskrik, då lilla magknipen tittade fram...nu sover lilla solstrålen igen och imorgon är det eventuellt Kungsmässan med Ida, Nicole plus bebisar som står på schemat!
God nattens natt på er!



Frisören!



Allt klär en skönhet!


Ville visar upp sina färdigheter! Vig som få!


Gott med efterrätt!



Lillan har vuxit ikapp dockan Elof!


Vi saknar dig pappa!

I natt sover vi alldeles ensamma, då pappsen är på kurs!
Skynda hem, vi saknar dig!



2 blev 6!

Eftermiddagen spenderades hemma hos bästa Ida och Ville! Nicole och Mio tittade också förbi en sväng. En solo förmiddag, blev en oslagbar eftermiddagstrio!
Så underbart att få ha sådana fina vänner att dela dagarna med!


Ostkrokar tackar vi inte nej till!




Mio!





Ses snart Ville!


Sömnkoma!

Igår stupade jag, Ludvig och Livet i säng redan vid halv nio! Sen sov lilla sparven ända till kl fyra inatt, innan det var dags för mat! Så härligt!
 Mammafikan hemma hos Helena och Oskar vart alldeles supertrevlig, måndagsmys när det är som bäst! De bjöd oss på gottig soppa med parmesanmuffins och till efterrätt en farligt god vit kladdkaka! Kistan var mycket nöjd när vi begav oss därifrån...vilket inte var förrän sen eftermiddag - Gud vad tiden går fort när man har kul!
Hemma igen traskade vi ut i blåsten, med ett härligt middagsstopp på vägen! Vi hälsade på min moster med familj, nyligen hemkomna från att ha bott i USA i tre och ett halvt år. Så härligt att äntligen ha er hemma igen! Gud vad vi har saknat er! 





Vackra kvinna nr 1!


Vackra kvinna nr 2!


MUMS!





Noahs kvällsdopp!


Anthon & Joseph


Hemma igen...

En underbar helg lider mot sitt slut...är nu hemma i weddish igen och med en nybadad bebis laddar vi nu för en ny vecka! Söndagen bjöd på härlig sovmorgon, klockan elva vaknade vi alla 3! Vi trotsade även det ostadiga vädret och gav oss ut på långprommis, men nere vid kusthotellet öppnade sig himlen och närmsta busskur blev vår bäste vän, då regnskyddet vart glömt hemma..tur att lilla Livet har en så snäll farbror som snabbt kom och hämtade upp oss med bilen och tog oss hem igen!
Planerad utedag, blev alltså mysig innedag istället..ingen nöd på oss...snart var även farmor och farfar hemma igen! De hade haft en mysig helg uppe i Götet och två nya plagg från Zara kommer nu att förgylla den lillas garderob. Åh vad bortskämda vi blir!..




Liten, men stark!





I´m in heaven...

Att ett glas rödvin kunde smaka så gudomligt! Ojojoj...En kväll att minnas, en kväll att njuta...Det är man värd! Senaste nytt från Hantverksgränd, Varberg - En lördag fullt med massa trevligt. Inleddes med frulle från Kustbageriet, sen en sväng på stan där vi mötte upp Henrik och Linda, för att sedan traska vidare på en långpromenad! Blev en riktig långkörare den där rundan, så väl hemma igen kokade vi ihop en hamburgertallrik för att fylla upp våra tomma magar. Och på tal om magar - även min kära vän Linda har en bebbe på väg..i Januari ska den lille godbiten göra oss sällskap!! Så mysigt!! Snart blir vi både grannar och mammalediga ihop! Kvällen har bestått utav bara oss 3, vi har gosat, ätit gott och njutit av att bara vara vi..var längesen man uppskattade något som annars brukar vara så självklart. Egentid är guld värt ibland...
Liv och Ludvig har bägge fått gamnackar nere i soffan...tror att jag kilar ner och gör dom sällskap!
Fortsatt trevlig helg!

LantLiv har blivit StadsLiv!

Hallå där! Ursäktar mig för att inte ha uppdaterat bloggen på ett tag...dagarna har sprungit iväg och så mycket saker har stått på schemat - skärpning genast! Vi har nu flytt landet hemma i veddige, där vi numera är inneboende hos mina päron i väntan på vår nya lägenhet, till ett härligt pulserande stadsliv igen! Om man nu kan kalla det puls i lilla Varberg, men till skillnad från vischan iaf! Vi lever nu härligt gott hemma i Ludvigs föräldrars hus mitt inne i stan, då de är bortresta över helgen. Liv har alltså sovit över hos farmor och farfar för första gången inatt!
Fredagen inleddes med en riktigt härlig långpromenad a ´la bonnastyle! Livet sa hej till kossorna och vi hade hela landsvägen för oss själva - inte en mänsklig varelse vi mötte på hela promenaden!! Lite läskigt, men ack så avkopplande! Härligt frisk luft fick vi bägge två, vilket också hjälpte lilla bebben att ta igen en timmes sömn! Efter denna härliga runda bar det vidare in mot staden, där vi stannade till hos Ida och Ville en sväng. Älskade Malin var där med! Ida och Malin var sen lite Livvakt, då jag själv i lugn och ro fick åkt och inhandlat ingredienserna till kvällens stundande middag! Lilla damen gick det ingen nöd på, när jag var tillbaka igen låg hon i godan ro och gosade på Idas mage...
Kvällen spenderades senare med min höggravida vän Karolina! Vi lagade god mat och klappade kulan, jisses vad spännande det ska bli att se vilken liten filur som har gottat därinne så länge! Tusen tack finaste Ida för de goda recepten!
Angående lördagens bestyr så uppdateras detta vid ett senare tillfälle under kvällen. Skall nu istället njuta av mitt första glas rödvin, sedan jag vet inte hur länge! UNDERBART!
Mamma Muuuu hälsar på...

Kärt återseende!

Äntligen fick jag och Liv hälsat på mina kära kollegor på Kurortsstaden i eftermiddags! Åh vad roligt det var att få träffa alla igen! Liv fick en massa fina presenter och tackade med både smil, bajs och sömn! Njuter verkligen av min ledighet just nu, men vet att jag har ett alldeles underbart gäng och arbetsplats att återvända till när det blir dags för det igen!
Efter detta kära möte, bar det vidare hem till Ida och Ville! Här fick vi också äran att möta Nicole och fina Mio, (som så duktigt stod upp helt utan stöd idag!!) En riktig mysdag som avslutades med en toppenkväll! Liv som, hör och häpna, vart vaken hela dagen typ, trots den sömnlösa natten, har nu äntligen kommit till ro...må lilla ängeln sova gott i natt...

(obs. bilder uppdateras imorgon!)


Trött mamma, men glad bebis!

God morgon! I natt har det inte blivit mycket sömn. Liv som sovit exemplariskt ända sedan hennes ankomst, satte i natt hennes mor och far på prov för första gången..ack inget gnäll och skrikhumör, mer åt glad och vaken - villintesova-humör! Så morgonen börjar med en mindre försovning för Ludvig, let och slit efter bilnyckel och som grädde på moset - en vaken Liv som precis somnat om. Men trots en kort skönhetssömn, är lilla prinsessan mer glad än någonsin!


Fyra generationer Berg.

Idag har vi haft en riktigt lugn och skön förmiddag hemma med mormor. Två bajsblöjor och en god lunch senare  begav vi oss iväg till Livs gammelmormor och gammelmorfar på lite fika! Här kikade vi dopklänning och fick konstaterat att ett stundande dop må ske snart, då Liv ska kunna få plats i det fina tygstycket! Liv var på strålande humör och charmade oss alla...men efter en liten kissincident fick det bli pyjamas redan kl 16!  Men vad gör väl det när man är världens goaste goding!


Mormor!






Åhhh så mysigt vi har det!






Mätt och glad!


God natt på er!


God morgon!

Åhh vad kul att ni är så många som redan vill kika in här hos oss! Ser gladeligen fram emot att få guida er igenom våra kommande dagar, veckor och månader!
Tisdagen vart en vaken dag för lilla Liv, knappt en blund på hela dagen...märkte framåt eftermiddagen att det lilla knytet började bli rastlöst (kan en 6 veckors bebbe ens bli rastlös?!),
 så när pappa kom hem från jobbet bestämde vi oss för en tur till farmor och farfar! Här bjöds det på pizza och ännu mera gos!
Dagens aktiviteter är ej kartlagda ännu. Vi har äran att ha kära mor/mormor ledig med oss idag, så vem vet vilka spännande saker lilla Livet får uppleva idag!...



Farmor Marita!



Farfar Björn!



Pappsen!



3 bebisar + 2 kulor = Mammafika!

Varje måndag sker det något alldeles extra kul! Vår mysiga mammafika! Igår var det premiär hemma hos Emelie och Ebba och jösses vad kul och gott vi hade det!
    Varje måndag träffas vi tre mammor, samt två snart blivande sådana hemma hos varandra. Väl där rastar vi både bebisar och kulor, samt pratar om allt mellan himmel och bajsblöja!
Leve mammalivet!



Värdinnorna Emelie och Ebba.



Livet leker!



Fina Josefin - 7 veckor kvar till bebis, som vi längtar!


Ebba.
Lilla Ebba.



Karolina. Ankomst?...vilken dag som helst nu! Ojojoj...kom ut lille vän!



Helena med sin Oskar. Just nu herre på täppan!







2 x Emelie.


(Liv)et tar sin början...

1 Augusti 2011, kl 00.55, hände något magiskt...Liv kom till världen och förtrollade våra sinnen. Något som verkat så långt bort och främmande, verkade då och nu så alldeles underbart och självklart. Älskade dotter vad efterlängtad du är! Denna blogg tillägnar jag dig...



Liv några minuter gammal.
Liv några minuter gammal.


RSS 2.0