Din smärta är min smärta...

Idag var dagen då Liv fick sina första två sprutor. 3 månader gammal, totalt ovetandes om det onda som skulle ske. Hennes mamma har gått som på nålar hela dagen, vilket självklart den lilla känt av och mest vart orolig hela förmiddagen hon med...att man aldrig lär sig!
Trodde inte jag skulle vara så här blödig, men ack vad fel jag hade! Ludvig fick komma till undsättning, så efter vår mammagrupp då det var dags, stod han där som riddaren i skinande rustning och backade upp mitt skakiga jag!
Det gick bra! De var två som tog sprutorna samtidigt, en i varje ben, så fort gick det i alla fall...och tur var väl det! Liv skrek sitt högsta skrik jag nånsin hört hon skrika och usch vad ont det gjorde i hjärtat, men efteråt var det mest lite smågny och sen på väg hem igen så föll hon i djup sömn..Lillan sover än och stor lättnad har infunnit sig hos mamma. Hela 2 månader kvar till nästa spruta! Låt oss njuta!
Din smärta är min smärta, lilla bebis!


Liv i förmiddags, pigg och glad!

Liv för en stund sedan, innan hon somnade igen. Glansiga ögon och jättetrött..
Lille vän...

Aj aj aj...

Leksaksrus och romantik...


Liv fick sina första leksaker av mormor och morfar nu i helgen, gissa om hon är lycklig!

Tack morfar!

Tack mormor!

Ostbricka och kaffe blev en god lördagslunch.

Och detta...

...plus detta blev en succé för smaklökarna!

Ibland kan dom om dom vill! - Vackra rosorna jag fick av min Ludvig!

Varför inte?

Igår hade jag och Ludvig afterwork hemma hos oss! Ida, Mikael och Ville var bjudna! Det är det nya nu när man har fått barn - man flyttar AW hem till lyan istället! Inga konstigheter! Hur trevligt som helst!
Vi åt och drack gott hela kvällen lång, sen fick även jag och Ida unnat oss varsitt glas nere på Grappa. En perfekt afton!
Denna lördag har inletts med en tur på stan med Ida & Ville! Halva stan tänkte samma sak och man vart mest svettig, trött, törstig och irriterad hela tiden. Kom inte fram någonstans och ha en barnvagn en dag som denna - Ingen hit! Fick i alla fall fyndat gardiner till tv-rummet, bara sju mil för långa, men men.
Nu är vi hemma igen. Inväntar pappa som är på fotboll och grabbar sig en stund! Ikväll blir det en rejäl köttbit och en massa rödvin!
Trevlig helg på er!





Att vara världens lyckligaste!

Att få vakna upp med den här lilla knodden slår allt i denna värld. Att få titta, gosa, pussa och krama denna krabat är allt och ännu mer! Älskade unge vad vi älskar dig! Och herregud hur klarade vi oss innan du fanns?!!




Duktig bebis!

Som nämnt tidigare här i bloggen, så har vi börjat speedmata Livan för att hon ska kunna sova längre på nätterna. Första natten gick hyfsad - 4 h utan mat! Andra var katastrof - 2-3 h mellan målen. Men inatt kära vänner, hela 6 h! Jihaaa! Mamma och bebis, även pappa tror jag, vaknade något mer pigga imorse! Peppa peppa hoppas det håller i sig!
Igår var vi hemma hos Emelie och Ebba på mammafika! Och äntligen är finaste Karolina och Elton med oss igen! Världens sötaste kille som kommit ut och förgyllt världen!
Emelie hade lagat god jordärtskocksoppa och typ världens godaste efterrätt - tror hon kallade den för Nutellakaka...att döda för!
Avslutade besöket med en långprommis så vi inte skulle få dåligt samvete för allt gott vi hinkat i oss! .....
Idag ska jag och Liv städa här i lyan och sen gå en sväng på stan. Men först ska vi bada!
Hej så länge!



Väkommen till världen fina du!




Josefin - En vecka kvar...snart så...

Glada bebbar!






En dag hos gudmor & Ville!

Har spenderat dagen hos Ida och Ville! Mallan var också hemma och myste med oss! Ida bjöd på god mat även denna gång. Limekyckling med ris, samt en kladdig kaka till efterrätt! Hade lika roligt och mysigt som vi alltid har när vi träffas! Bebisgos och snicksnack när det är som bäst!
Efter detta finbesök så hämtade vi upp pappa och begav oss ut på en härlig kvällspromenad! Måste säga att det slår promenad på dagen! Alla lampor upplysta längs strandpromenaden och luften friskare än någonsin!
Hemma igen och har precis kokat ihop lite spaghetti Carbonara! Ett glas rödvin på detta med så har vi fått oss en perfekt tisdag!






Nya mammagruppen!

Idag var det premiär för första mammagruppsträffen, nere på BVC Varmbadhuset! Åh vilken mysig grupp vi vart och jag och Livet har nu fått tre nya bebisar, tre mammor och en pappa att stifta bekantskapen med! Varje måndag ska vi träffas och prata om allt mellan vaccinationer och röda bebisstjärtar. Om en vecka ska bebben få sina allra första sprutor. Hua!!
Alltså krockar denna mammagrupp med vår nuvarande som inträffar varje måndag, därför är denna veckans möte nu framflyttad till onsdag istället. Vi får se hur vi löser detta i fortsättningen... som sagt, som mamma och bebis har man fullt upp om dagarna. Man hinner knappt med allt man vill göra!
Vid besöket idag bad jag även vår fina Iréne om rådet kring Livs nattsömn. Den lilla krabaten har ju fortfarande för sig att hon vill äta var tredje timma på natten, vilket är på tok för mycket! Så ikväll/natt börjar kampen! Vill dock inte kalla det kamp. Varje kväll får vi Liv i säng runt sju, halv åtta och sen sover hon fram till två ungefär. Det är timmarna därefter som är dilemmat. Vi har därför speedmatat henne hela kvällen - 1,5 till 2 h mellan varje mål. Och man kan väl inte säga att Liv har protesterat precis! Inte ens behöva be om mat innan man får den - ni fattar ju!!
Så nu blir det upp till bevis! Håll tummarna!





Smaskens!

Kalasande!

Vilken helg, vad rolig den har varit! Middagen med våra päron vart supermysig i fredags, maten blev lyckad och alla gick hem mätta och glada! Så kul att äntligen kunna bjuda hem alla kära, nu när större lägenhet är inskaffad! Förra ettan vi bodde i vart lite för trångt. Där fick det bjudas i omgångar...
Lördagen vart lika trevlig den, startade med en sväng på stan med Pauline, som var nere i Varberg och hälsade på! Sen bjöd jag henne på kalkonlunch hemma hos oss, då det vart huuuur mycket mat som helst över sen kvällen innan!
Sen var det bara dags att svira om för nästa härliga galej! Min vän Emma ska inom kort flytta till Kina och bjöd därför på en härlig avskedsfest! Här var det fullt ös med god mat, dryck, popquiz och kackel från alla härliga damer! Så kul att få träffa alla igen! Vart så längesen man var ute i svängen nu. Får bli ändring på detta! Tusen tack du fina Emma för en riktig toppenkväll! Jag önskar dig all lycka i Kina!




Lite bubbel hemma hos Johanna först!

Fina Emma!


Angelica - Vad jag har saknat dig!

Fullt ös!

Nu är det fotbollsyra här hemma på Kyrkogatan istället. Ludvig, Emil och Henke ska kolla på Manchester United. Skruttan sover ute i vagnen på balkongen, efter en härlig långpromenad.
Själv så ska jag fortsätta njuta av helgen som är kvar...


Invigning av nya overallen!


Varberg en fin söndag!

Full rulle!

Hej och hå vad effektiva jag och Liv är nu för tiden. I förmiddags har vi båda hunnit äta, busa, bada och hälsat på prästen inför stundande dopet! 20 november står det klart nu att den lilla får sitt namn i Nösslinge Kyrka, där jag själv som liten knorr blev döpt. Spännande!
Nu är vi hemma igen. Bebis gnyr och gnatar, är trött men vill inte sova..vad gör man??
Får gny lite till, då jag har fullt upp med mat och dessert inför kvällen...
Ses ikväll!

Lilla fossingen!

Fin för prästen!

Tack moster Leni och Magnus för dom coola pjuxen!

Mammor är guld!

Att storhandla ensam är aldrig särskilt roligt. Att storhandla ensam med en bebis är totalt omöjligt! Därför kom min fina mamma till undsättning idag för att hjälpa mig med detta bestyr! Först bjöd jag henne på lite frukost och fika såklart! Sen blev det iväg och inhandla både det ena och det andra, även allt klart inför släktkalaset imorgon kväll, då våra föräldrar plus syskon ska samlas och ha trevligt!
Tillbringar kvällen hemma i Weddish, sen blir det hem till Kyrkogatan och en pappa som längtat ihjäl sig efter sin lilla ögonsten!



Liv gör "fisken"...

Vad vore livet utan dessa underbara bakverk!


Onsdag!

Halv elva vaknade jag och en glad bebis imorse. Så underbart härligt med sovmorgon. Vi vaknade vid 7 förta gången, men fick somnat om bägge två - Vilken lycka! Så med ny energi tog vi os an denna nya dag. Livet har varit omättligt glad idag - lett och pratat mest hela tiden! Hon har börjat härma många utav våra ljud nu, allra bäst är hon på "grrrrr".
Josefin och hennes finaste bebismage kom förbi och fikade med oss i eftermiddag. Vi bara längtar och längtar efter hennes lille krabat! Känner på mig att det inte dröjer länge nu...
Håller på att lägga den lilla för tillfället, det är den där nappen som spökar ikväll - in och ut! Kan man limma fast den kanske?!
Sen blir det en kväll alldeles för mig själv, då Ludvig är iväg på kurs.
Ingen nöd på mig, då det faktiskt ska bli riktigt skönt med egen-egen-tid!





Mys framför TV:n!

Vi väntar och längtar efter dig...

Dessa fina dagar...

Regnet har öst ner idag och inte nådigt. Då packade vi in oss i bilen och begav oss iväg hem till Ida och Ville på lite inomhusmys! Helena och Oskar kom även förbi och gjorde oss sällskap! Där bjöd Ida på god pastalunch och härlig youghurtdessert! Harre vad god mat kvinnan gör! Sen blev det massa kaffe, tjöt och bebisbus hela dagen lång!
Vi mammor har det gott vi!


Duktig kock!




Efter en liten kissincident, tog sig herrn i huset ett bad!


Mammafika på Kyrkogatan!

Idag var det dags för mig och Livet att bjuda hem alla mammor och bebisar! Vi bjöd på salamisallad och glassbåtar! Även Ida och Ville gjorde oss sällskap idag! Äntligen är de bägge friska igen!
Nu har mammor bytts ut mot en pappa som är hemma igen..snart blir det kvällsmat och sedan..håll i hatten...första styrkepasset på mycket länge! Hujedamej vad jobbigt det kommer bli! Eller förresten..tror jag skjuter upp det till imorgon...Mys med familjen känns sååå mycket mysigare...












Ännu en helg har passerat...

Vår kära granne välkomnade oss till Kyrkogatan 8, med nybakt äppelkaka och en bukett blommor...

...och god var den!...

...sen blev det promenad på torget och en bit runt platsarna...

...vackra blommor inhandlades...

...även några lila slank med...

...mormor och morfar kom och hälsade på...

...och vi blev på lördagkvällen bjudna hem på middag hos Hanna, Alex & Wilma...

...där Wilma fick hålla en enstrumpad Liv för första gången...

...tjejerna mot killarna...

...gissa vilka som vann!...

...Liv har på riktigt funnit sina händer...

...och hunnit smaka på dom riktigt rejält!

Kalas!

Dagen till ära kom några kära vänner på tårtkalas! Dock inget hembakt, men ack vad god prinsesstårtan från Kvantum var ändå! Men vi saknade Ida och Ville!
Kvällen har sedan spenderats med finaste Rebecca och Patrik, vi har ätit härlig middag, som ej är slut ännu...kvällen är lång...fastän min födelsedag vart slut för en halvtimme sedan så firar vi ännu!
God kväll på er!




Gott!

Ingen vanlig dag...

Då var det den 14:e Oktober 2011 och numera ett år äldre och 24 år gammal! Ojoj vad tiden går fort! Är ju alltid härligt att fylla år och ha sin alldeles egna dag, då man hyllas och grattas av alla nära och kära! Men i år vart det något alldeles extra - Första födelsedagen som mamma och underbaraste Liv var med och firade med oss!
Lilla ljuset har haft en ganska orolig natt, förkylningen har bitit sig kvar, dock inte blivit värre, men kvar är snorandet tyvärr! Så en aning trött var födelsedagsbarnet imorse när Ludvig började sjunga på tidiga morgonkvisten! Liv var vaken - glad och med stoora ögon! Fick en underbart gosig jacka av mina kära! Verkligen något jag var i stort behov av! Är det något min man är riktigt bra på så är det att köpa presenter till mig, han har inte misslyckats en gång och hittar alltid dom där fina, speciella sakerna...En mycket god egenskap tycker jag!
Frukost på sängen blev det aldrig, trodde lillan skulle somna om så jag hoppade den - Ack så fel jag hade! Omöjligt då den lilla vart piggare än någonsin! Så det blev frulle med Liv framför nyhetsmorgon...
Nu blir det dusch, promenad och iväg och köpa tårta, då några vänner kommer på besök i eftermiddag...Baka är något jag aldrig varit särskilt bra på - skall icke ge mig in på det idag heller...


Liv inatt kl 01.35 - Gladare än någonsin..

Såå fin!

(Ursäktar bildkvalitén, kamera på vift!)

Mardrömsmorgon!

Usch vilken morgon! Lillan inleder den tidiga morgonen med att hosta och fräsa, helt igentäppt lilla stackarn! Livet verkar ha åkt på sin allra första förkylning - endast tio veckor gammal! Ringde BVC och fick lite tips, så nu är det saltkoklösning och högt huvudläge som gäller! Vi som hade sett fram emot en härlig mammaträff hos Ida och Ville, fick nu istället stanna hemma och kurera! Som om inte detta vore nog så glömmer jag ju också självklart att flytta bilen som står här nedanför, mitt i stan, på 1h-parkeringen, så en bot på 400 kr kom som en härlig överraskning till det redan existerande eländet! Så det var bara att klä på lillan jackan över pyjamasen, ner i bilen, leta upp en 24h parkering, då p-skivan var spårlöst försvunnen och inga pengar med mig! Ska jag skratta eller gråta!! Så efter en halvtimmas körning genom stan efter p-plats fick jag till slut ställa mig borta på Sveagatan!
Äntligen är vi hemma igen, genomsvettiga och förbannade! Lillan verkade iaf bli trött av färden, så hon sover djupt i sängen för tillfället...
Vill svära högt just nu, men då väcker jag bebben...


En sjuk, men glad Liv.

Gossebädd framför tv:n idag. Mormor kommer snart och gör oss sällskap...

Morgonstund

Klockan 8 imorse vaknade det lilla knytet, till hennes mammas besvikelse, då hon haft en relativt sömnlös natt! Liv har varit som en spjuver inatt, rullat runt och gurglat, inte riktigt vetat vart hon skulle bli av! Så med rödsprängda ögon och bultande huvudvärk var det bara att stiga upp! Kaffe på med en gång, sen var det bara på det igen..
Liv är en väldigt morgonpigg bebis, det har vi märkt. Hon vaknar ofta som en solstråle och signalerar tydligt att hon inte vill ligga kvar och lata - ta upp mig, skriker det om henne! Hon älskar också när man pysslar om henne. Varje morgon har vi som rutin att efter hennes frukoststund byter vi i lugn och ro blöja, väljer tillsammans ut dagens klädsel, vi tvättar av fötter, händer och alla tre hakor, vi filar och klipper naglarna och sist men inte minst så avslutar vi med lite härlig kamning av håret...
"Skönhetsstund" har guld i mun!



Måndag igen!

Idag var det dags för höggravida Josefin att ta emot alla mammor och bebisar! Hon bjöd på supergod Taco-paj och härliga chokladkakor till efterrätt! Ännu en måndag i glädjens tecken! Så underbart att på söndagen längta till måndagen - När gjorde man det sist?! Söndagsångesten är som bortblåst sedan dessa underbara måndagar tagit plats! Som vanligt hade vi så trevligt att tiden bara gick och gick! Till sist var det dags att traska hemåt igen, ungefär 20 sekunders promenad hem till kyrkogatan! Åhh vad jag älskar att bo så här centralt! Ser nya fördelar varje dag!
Väl hemma igen, blev det en snabbröjning av lägenheten, sen kom mamma förbi på kaffe och passade sedan Liv, medan jag traskade ner till mitt jobb på en välbehövlig massage! Det blev Eva som fick knåda mina stela axlar idag, åhh vad gott det var och åhh vad jag saknar henne...
Gör detsamma och unna dig själv en härlig stund. Det är du värd.


Gott att vila hos Josse och kulan!

Endast 8 dagar mellan dessa godingar! Livet är äldst.

Oskar på sin vakt, medan Ebba sover.

En lärorik stund med Helena!

Tripp, trapp, trull..något spännande därborta i hörnet...

Trycket släppte och maten var underbar!

Vill inleda dessa rader med att berätta den glada nyheten att Liv bajsade igår! Och inte en gång, utan hela två gånger! Den lilla har hållt inne i 6 dagar och jag och pappa började bli smått oroliga över vart allt tagit vägen! En stor lättnad! Liv har aldrig varit mer nöjd!
John´s Place sviker en aldrig, likaså igår kväll! Vilken god mat vi åt och så mysigt vi hade det! Tusen tack Marita och Björn för ännu en oförglömlig afton! Detta var Livs restaurangpremiär, och den lilla inleder med att sova sig igenom hela besöket! Lagom till det att taxin parkerat hemma igen, började de små benen röra på sig! Lilla unge vad väluppfostrad du är!


Inledde med fördrink på Hantverksgränd, där Liv och Karin gosade.

Bästa kusinerna!

Hade bokat ett bebisvänligt bord. Kunde inte bli bättre!




Fläskfilé med pepparsås och bakad potatis! Himmelskt gott!

Somnade hemma och vaknade upp hemma!

Sen bjöds det upp till dans...


Vi vaknade tidigt imorse, jag och Livet. Pappa sover än...
Nu blir det frukost och kaffe, sen iväg till bomässan!
Tack fina Karin, Johan, Selma och Hugo för dom fina kläderna jag fick. Vi ses snart igen!!

Att bara vara jag!

Vilken toppenkväll vi hade igår - Jag, Rebecca och Hanna! Vi startade med ett glas på Grappa, sen bar det vidare till Harry´s, Nyfiket och till sist även en sväng till Oskars! Det sistnämnda tvingade jag princip mig iväg på, vart egentligen nöjd med bara after worken, men kände att jag var tvungen att tvinga mig själv ut, bara för att! Ska motvilligt erkänna att det var svårt att slappna av denna kväll, var första gången jag "på riktigt" gav mig ut själv och lämnade Liv i så många timmar. Hon var ju hos pappa, så bättre kunde hon absolut inte ha det, men att man ändå på något vis hade den lilla i tankarna hela kvällen! Sååå nyttigt att få komma ut och bara vara Emelie, bara vara jag. Hade nästan glömt av hur det kändes...
Detta var mammornas afton kan man säga, men papporna gick det ingen nöd på! De hade pappa - bebiskväll hemma hos oss och njöt av både entrecot och norrlands guld!
Får göras om snart igen - egentiden skall icke glömmas bort, så väldigt viktig den med...




Denna helgen är extra mysig, då Ludvigs syster Karin och hennes barn Selma och Hugo är och hälsar på. De bor nere i Malmö, men känns dock nära ändå, då de precis är hemflyttade från Los Angeles. Vi har gått lite på stan och fikat på kallbadhuset. Ikväll blir det John´s Place - Så underbart gott!


Gottar med kusin Selma!

Kallis!


En fyndig dag!

Billiga priser är något vad Gekås är riktigt bra på! Därför åkte jag, Liv och min kära mor dit idag och fyndade! Tyvärr gjorde en miljon andra svenskar samma sak, men vi fick plats vi med! Ta till exempel våtservetter - halva priset mot mataffären! Och hur många paket går det inte åt i månaden! Fick också handlat en massa bra-att-ha saker till lyan.
 Efter denna rutt bar det hemåt till veddige och hem till morfar, som saknat ihjäl sig efter lilla Livet! Här blev det fika, gos och även kvällsmat. Och hej och hå, vi är kvar än och ser ut att bli även över natten. Hjärtat sover än och vill inte slita upp den lilla stackarn när hon sover så gott! Mormor och morfar misstycker såklart inte! Men pappa vad vi kommer sakna dig! Vilken tur då att Liv har pappa helt för sig själv hela kvällen imorgon, då hennes mamma ska på after work! ...Jodå ni hörde rätt..imorgon blir det härlig kvällstid med Rebecka och Hanna!
Ses imorgon!


Fikapaus!

(Liv sov heeela tiden, så fastnade aldrig på bild idag...bjuder därför på en annan bild...



När två blir fyra! (Fem)!


Idag har vi strosat runt på torget och stan med Ida och Ville. Efter det gick vi hem till oss och käkade lite tomatsoppa och drack den godaste dryck som någonsin skapats - KAFFE!
Så underbart att Ville äntligen är på bättringsvägen, från att ha varit sjuk den lille stackarn!
Idas mamma Anette tittade även förbi och gjorde oss sällskap. Av henne fick jag fina blommor som nu pryder ett av mina annars jättetomma fönster. Är fortfarande lite kluven över vad jag vill ha i mina fönster än så länge, får ta sin lilla tid innan jag klurat ut hur jag vill ha det. Och vad slår färska blommor egentligen!


Ville lånar Livs stol!

Lek och bus!



Kungen i stan!

Så fina!

Är nu hemma från en promenad med bebben. Hon har precis somnat efter att jag, idag igen, sjungt "Julen är här" för henne..konstigt nog gillar hon den, samt min falska stämma...vad gör man inte för dom små!

Lite purken när vi gick...

...men glad när vi kom hem!

Trevlig tisdag!

Klockan halv elva i morse startade jag, Liv, Emelie och Ebba dagen med en härlig långpromenad. Hela strandpromenaden, apelviken och tillbaka till staden igen. Supergott var det! Bebbarna samtyckte,, sov hela vägen lång! Efter detta kom Rebecca och hennes Lucas på besök. Det bjöds på korv stroganoff och kanelbullar, dagen till ära! Lucas charmade oss alla såklart, lekte lite pingvin och visade sig stark!
Jag fick dessutom ringt upp tidigare hyresgäster och gett dem en skrapa för den katastrofala städningen! Fick konstaterat idag att inte ens golvbrunnarna i badrummet vart rengjorda - vidrigt! Vi hade en diskussion jag och den, inte så nådigt, näbbiga damen, som till slut ledde till att hyresvärden fick komma och städa upp eländet, då de själva vägrade! Människor är inte riktigt kloka! Att kunna med och lämna en lägenhet på det viset och tro komma undan med det! Hoppas dom sitter där ikväll i sin soffa och brottas med det dåliga samvetet! Tusen tack Henrik och Maggan för er insats! Blä för dumma människor!
Nu ska jag och Ludvig se på film och njuta av tvåsamheten, då lillan sover för en stund! Åskmolnsdagarna fortsätter...




Så här staaaark är jag!

Hotta Mammor!

Idag fick jag äntligen träffat mina mammor och bebisar som jag inte träffat på två veckor nu! I och med min flytt, Karros fina Elton-ankomst och Josefins mvc-besök, så blev det en fika på stan! Lika mysigt det! Vi gick till Blå Dörren, gör vi inte om på länge kan jag säga! Där var olidligt varmt, både mammor och bebisar fick klä av sig, plus att vi nästintill blev utkörda när de tyckte att vi ockuperade hela stället med våra barnvagnar! Ingen 10a för äppelpajen heller! Tur vi har så trevligt ihop i alla fall! Nästa måndag blir det hemma hos Josefin och kulan! Mys!






Då var man hemma!

Hej och hå, då var man inflyttad, äntligen! Känns alldeles jättehärligt, men samtidigt en aning konstigt, då vi faktiskt bott hela 11 veckor ute i Veddige! Nu tar en ny era sin början, ett nytt hem ska skapas. Men vi känner oss så hemma och energin är mycket god i den nya lyan! Sånt känner man med en gång, en sån där härlig, varm känsla som sprider sig i hela kroppen...
Liv instämmer tyvärr inte för tillfället, hon har svårt att finna sin ro i tillvaron, nya dofter, nya lampor - inga lampor! Vi gör allt och lite till för den lilla, sovstationer, gosställen och lekplatser. Men vi får ge henne den tid hon behöver. Med en stadsråtta till far och så skrämmande lika dem bägge är, så skall nog även hon finna sin frid på Kyrkogatan...
Som sagt, att bo in sig på ett nytt ställe tar tid, men ack så roligt det är! Att få bygga något på nytt tillsammans igen, jag, Ludde och Liv, vår lilla familj - känns så mysigt!
Lite smakprov från dagarna som passerat:


Första frukosten!

Liv ville vara med!

Marita hälsade på med blommor!

En del av köket

Liten har blivit stor. Ut med vaggan, in med spjälsängen. Morfar hjälper till!

Provisoriska möbler, i väntan på de nya! Men finns det hjärterum...

Livet supernöjd med sin nya kartellstol!

RSS 2.0