En fyndig dag!

Billiga priser är något vad Gekås är riktigt bra på! Därför åkte jag, Liv och min kära mor dit idag och fyndade! Tyvärr gjorde en miljon andra svenskar samma sak, men vi fick plats vi med! Ta till exempel våtservetter - halva priset mot mataffären! Och hur många paket går det inte åt i månaden! Fick också handlat en massa bra-att-ha saker till lyan.
 Efter denna rutt bar det hemåt till veddige och hem till morfar, som saknat ihjäl sig efter lilla Livet! Här blev det fika, gos och även kvällsmat. Och hej och hå, vi är kvar än och ser ut att bli även över natten. Hjärtat sover än och vill inte slita upp den lilla stackarn när hon sover så gott! Mormor och morfar misstycker såklart inte! Men pappa vad vi kommer sakna dig! Vilken tur då att Liv har pappa helt för sig själv hela kvällen imorgon, då hennes mamma ska på after work! ...Jodå ni hörde rätt..imorgon blir det härlig kvällstid med Rebecka och Hanna!
Ses imorgon!


Fikapaus!

(Liv sov heeela tiden, så fastnade aldrig på bild idag...bjuder därför på en annan bild...



Kommentarer
Postat av: Ida

Åh vilken supersnygg kofta!

Ha det nu riktigt kul i kväll och försök att ta vara på tiden och NJUTA. Liv kommer ha det toppen med Ludvig, riktig kvalitetstid:)

Puss och kram

2011-10-07 @ 09:56:45
URL: http://idabengtsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0