Nya mammagruppen!

Idag var det premiär för första mammagruppsträffen, nere på BVC Varmbadhuset! Åh vilken mysig grupp vi vart och jag och Livet har nu fått tre nya bebisar, tre mammor och en pappa att stifta bekantskapen med! Varje måndag ska vi träffas och prata om allt mellan vaccinationer och röda bebisstjärtar. Om en vecka ska bebben få sina allra första sprutor. Hua!!
Alltså krockar denna mammagrupp med vår nuvarande som inträffar varje måndag, därför är denna veckans möte nu framflyttad till onsdag istället. Vi får se hur vi löser detta i fortsättningen... som sagt, som mamma och bebis har man fullt upp om dagarna. Man hinner knappt med allt man vill göra!
Vid besöket idag bad jag även vår fina Iréne om rådet kring Livs nattsömn. Den lilla krabaten har ju fortfarande för sig att hon vill äta var tredje timma på natten, vilket är på tok för mycket! Så ikväll/natt börjar kampen! Vill dock inte kalla det kamp. Varje kväll får vi Liv i säng runt sju, halv åtta och sen sover hon fram till två ungefär. Det är timmarna därefter som är dilemmat. Vi har därför speedmatat henne hela kvällen - 1,5 till 2 h mellan varje mål. Och man kan väl inte säga att Liv har protesterat precis! Inte ens behöva be om mat innan man får den - ni fattar ju!!
Så nu blir det upp till bevis! Håll tummarna!





Smaskens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0