Att bara vara jag!

Vilken toppenkväll vi hade igår - Jag, Rebecca och Hanna! Vi startade med ett glas på Grappa, sen bar det vidare till Harry´s, Nyfiket och till sist även en sväng till Oskars! Det sistnämnda tvingade jag princip mig iväg på, vart egentligen nöjd med bara after worken, men kände att jag var tvungen att tvinga mig själv ut, bara för att! Ska motvilligt erkänna att det var svårt att slappna av denna kväll, var första gången jag "på riktigt" gav mig ut själv och lämnade Liv i så många timmar. Hon var ju hos pappa, så bättre kunde hon absolut inte ha det, men att man ändå på något vis hade den lilla i tankarna hela kvällen! Sååå nyttigt att få komma ut och bara vara Emelie, bara vara jag. Hade nästan glömt av hur det kändes...
Detta var mammornas afton kan man säga, men papporna gick det ingen nöd på! De hade pappa - bebiskväll hemma hos oss och njöt av både entrecot och norrlands guld!
Får göras om snart igen - egentiden skall icke glömmas bort, så väldigt viktig den med...




Denna helgen är extra mysig, då Ludvigs syster Karin och hennes barn Selma och Hugo är och hälsar på. De bor nere i Malmö, men känns dock nära ändå, då de precis är hemflyttade från Los Angeles. Vi har gått lite på stan och fikat på kallbadhuset. Ikväll blir det John´s Place - Så underbart gott!


Gottar med kusin Selma!

Kallis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0