Happy feet!

Då har lilla Livet funnit sina fötter också! Igår natt/morgon inträffade den stora händelsen, kl 04.30. Mycket stort! Detta firades med promenad och bebisgos hela dagen, på kvällen var vi bjudna hem till Emelie, Johan och Ebbis! Karolina och Fredrik var där med sin Elton med! Hade en jättetrevlig kväll, där det bjöds på tacos och härlig halloncheesecake-aktig sak till efterrätt! Smaskigt värre!
Idag har vi förberett för dopet imorgon, vi har varit och dukat och fixat i bygdegården vi skall vara i efteråt. Var en ganska liten bygdegård, men otroligt mysig! Kommer bli jättebra! Vi har även fått provat dopklänning och mössa och de passade bägge två! Vilken tur! Den lilla växer ju så det knakar som ni märker här, så en aning nervösa har vi vart över detta lilla tygstycke!
Nu är vi hemma igen. Snart kommer Ludvigs systerbarn Hugo och Selma hit och leker med Liv. Sen ska vi fyra på bio. Hugo och Ludvig på Tintin, jag och Selma på Twilight. Igen?! Jag vet, men inget mig emot. Tvärtom, ser den gärna igen! Sen kommer resten av Ludvigs familj hem till oss och passar knodden och förbereder god middag tills vi alla är hemma igen!
Vår kamera sviker fortfarande, men kommer att uppdatera bilder från helgen, samt dop imorgon kväll! Lovar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0