Att få en helg på tu man hand...

Precis vad vi behövde. Jag och Ludvig. En helg då det bara var vi två. Kvalitetstid när den är som bäst och känslan av att bara få vara...
Stenungsund visade sig från sin soliga sida denna fina lördag. Då vi fyra stycken småbarnsföräldrar, allihopa hade lyckats hitta en ledig helg, samt fått fatt i barnvakt till de små trollen! Fantastiskt! Det är inte ofta alltihopa klaffar så fint som det gjorde denna helg, så därför tog vi tillfället i akt att ge oss själva en härlig spahelg!
Och så gott vi hade sen! Stenungsbaden bjöd på en mysig, lättsam och familjär stämning. Trevliga rum, med en utsikt som hette duga! Ett litet, men ack så härligt spa, där vi ute i vårsolen, nere i varma källan,  kunde njuta av en svalkande Hof. Jodå, detta stället hade rättigheter nere i spaavdelningen - Finfint!
Efter diverse bad och bastuaktiviteter, begav vi oss upp till rummen för att svira om inför kvällens stundande aktiviteter. Australiensisk vinprovning, middag och schlagershow stod på tapeten!
Då jag också träffade på två goda vänner, som jag pluggade med på Elisabethskolan, som arbetade nere i spat, fick jag och Ida den stora äran att helt gå loss uppe i makeup-studion! Ett så kallat hallellujahmoment!
Sen var det dags för vinprovning. Tre viner. Ett vitt och två röda. Två var goda. Ett var äckligt...
Middagen smakade dessvärre heller inte vidare bra. En besvikelse för oss alla, då vi först och främst fick in kall mat och när den väl kom tillbaka. Fesljummen, tåls att säga, så smakade den inte bättre för det. Ryggbiffen smakade mer kokt än stekt. Ni förstår ju att jag inte behöver säga så mycket mer...
Men drycken till blev desto godare! Så varma i kropp och sinne, njöt vi sedan av en hejdundrande schlagershow. Som bjöd på mer skratt än dans!
Att sedan få sova en hel natt. En HEL natt. Att få vakna av sig själv. När man vill...
Det mina vänner. Det är underbart!

Denna helg kommer vi att leva gott på länge.


















Morgonmys med rumshäng och Vasaloppet!




På vägen hem trillade vi in på IKEA. Ida & Mikael köpte en tvbänk.
Ett under hur vi fick plats...

Och hem kommer man till den här lilla stjärnan!
Som mamma och pappa har längtat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0